През последните дни драмата около Меган Фокс и Machine Gun Kelly

...
През последните дни драмата около Меган Фокс и Machine Gun Kelly
Коментари Харесай

Има ли трети човек между Меган Фокс и Machine Gun Kelly

През последните дни драмата около  Меган Фокс и Machine Gun Kelly е цялостна, като знаем, че двамата са се скарали много съществено и тя даже е свалила годежния си пръстен.
 Меган Фокс, Machine Gun Kelly и първата им поява дружно след слуховете за разлъка
Заедно ли са още веднъж Меган Фокс и Machine Gun Kelly

Какво ново към драмата

За проблемите свидетелстват и дейностите на актрисата, която първо изтри фотосите си с изпълнителя от обществените мрежи, а по-късно реши напряко да изтрие и профила си в Instagram. Малко по-късно потеглиха слуховете, че проблемите сред тях са подбудени от съществуването на трети човек. Като даже имаше обвинен.

Е, както постоянно се случва, и в този момент се оказва, че няма нищо сходно и невярност не е в основата на проблемите на двамата. Потвърждава го самата Меган Фокс с първата си обява в Instagram след случилото се.

Фокс написа, че във връзката им не е намесен трети човек, като даже се майтапи това разбиране обгръща, с изключение на хора, демони и даже роботи с изкуствен интелект. Актрисата продължава със сарказма, като написа, че ненавижда да лишава хората от това да основават безсмислени истории, които биха били по-добре написани от ChatGPT.
 Софи Лойд, Machine Gun Kelly, Меган Фокс и слуховете, че става дума за невярност
С кого е упрекнат, че е изневерявал Machine Gun Kelly

Феновете на Меган Фокс имат обвинен

Но все пак счита, че историята с изневярата би трябвало да бъде " оставена да почине " и да бъдат оставени почтените хора на мира. Меган Фокс е изключила мненията към поста, тъй че не можем да разберем какво мислят почитателите ѝ, само че прави усещане, че Machine Gun Kelly към момента не е взел отношение по протичащото се.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР